Verzending en Levering


Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar je toesturen kunnen wij besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten binnen Nederland voor eigen rekening kunnen nemen.

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt soms een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent.

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt gemiddeld 5-10 werkdagen binnen Nederland. De verzending naar België kan in gevallen van sommige producten langer duren dan naar Nederland.

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten binnen Nederland volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij je afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Verschillende artikelen

In het geval dat je verschillende artikelen hebt besteld kan het zijn dat deze van verschillende leveranciers komen. In zo’n geval komen artikelen hoogst waarschijnlijk niet tegelijkertijd aan, maak je hierom geen zorgen. De overige artikelen zullen dan alsnog later aankomen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. (Vermeld altijd het ordernummer!)

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Heb je vragen over de verzending, levering of het retourneren van een product? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of klik hier.